submit


«Ek is hier om te soek vir my toekomstige lewensmaat in die lewe. Ek is op soek na’n goeie man en’n goeie man te wees. ‘n man wat weet hoe om te hanteer’n ernstige verhouding. Ek hou van lekker eet, loop op die strand, of selfs by die huis bly met goeie gesprek en kos. Ek is maklik om te wees met en ek is lojaal, liefdevol, soet en vertroue waardig is. Ek is op soek na die man wat ernstig in die bou van’n verhouding met.’ ‘Eenvoudig dat jy sal nooit spyt. My houding is soos’n sonsondergang dit hang af van hoe jy my behandel)»ek is reguit persoon en open minded. Gretig om te leer nuwe en opwindende avontuur soos scuba duik trekking. Belangstel om verskillende kultuur en praktyke. Ek kyk altyd op die positiewe kant van die lewe en ervaar die lewe van sy werklikheid ek is open minded persoon en reguit na die punt. Ervaring maak my’n sterk persoon wat ek doen nie oordeel nie mense in plaas ek luister ek weet dat die lewe is’n.'»Ek is’n normale dame, ek hoop slim en snaaks ek hou van die natuur en kry in die buitelug wanneer ek kan, soms met my kamera of vir’n trek en ander tye aan die werk in my wingerd,’

About