submit


Huis Registreer Teken in Soek Kyk na die Top Nou Aanlyn Plekke VRAE Uitgaan Affiliate Program Privaatheid Beleid Kliënt Ondersteuning Kopiereg Lava Plek Jy weet ek is’n liefdevolle persoon, hoekom. want op my vorige lewe, ek ervaar’n paar keer om te mislei word en gespeel, selfs al het ek probeer my beste om hulle lief te hê en die lewe te gee aan ons liefde, maar ek dink dit is die lewe, miskien het hulle My naam Is Julie. Ek spandeer my tyd vir Werk en Kyk movies. Ek is op soek na’n ernstige liefde en Ernstige verhouding. My stokperdjies is om films te kyk en te Kook. Ek dompt het werk nou, want ek is reeds die einde van my ek is’n eenvoudige wese, met’n optimistiese siening in die lewe, waarskynlik ek wou my tyd te spandeer vir die werk en familie. Ek is geïnteresseerd om te reis vreemde land, om mense te ontmoet met verskillende kultuur oortuigings en om te verstaan wat ek Jaelyn jaar oud, ek woon alleen, en ek het nie familie en ek werk hier in die mark vir die verkoop van groente en vrugte ek is lang hare en baie slim, my beste eienskappe is my persoonlikheid. En ek is fashionista en ek ek het iemand nodig wat sal is lief vir my heeltemal soos’n vrou wat’n goeie en suiwer van hart is en ek het so baie liefde om te gee aan’n verdienstelike vennoot. Hi, ek is Vreugde wat ek jaar oud enkele nooit getroud en geen kinders. Ek woon eenvoudige persoon, maklik gaan, open minded, lief is om te kook, bak, ens. Ek is in Katar werk as verkopster. Ek is nou in die Filippyne. ligte bruin hare. Ek verkies om myself as die gemiddelde. Ek gebruik om dit ek is net’n baie eenvoudige vrou. Ek is lief vir my vrye tyd te spandeer met gesinne. Ek hou van buitemuurse aktiwiteite soos goed soos vlugbal. En ek is ook lief vir sing karaoke met vriende. Ek het’n lang swart hare. Ek het’n slim fit ek is’n eenvoudige swart skoonheid Asiatiese meisie net’n gemiddelde vrou. om presies te wees. Ek kan’n konserwatiewe, moderne en gemaklik hang ook op die geleentheid betroubaar, reis vriende, omgee, respek, soet en liefdevolle hier

About