submit


Ek het spandeer meer as’n jaar van my lewe in die Filippyne. Oor die verloop van daardie tyd het ek het gegroei om lief te hê hierdie kultuur, is lief vir hierdie land, en is lief vir om te bel die Filippyne my huis. Maar. Ek het ook tot die besef gekom iets. Ek het tot die besef gekom dat ek in’n unieke situasie Wanneer dit kom by die Meisies. Hier is ek’n jr. ou buitelander semi-vlot in Bisayan, basiese kennis van Tagalog wat is die lewe in die Filippyne. Nou as jy Filipino die lees van hierdie, ek wil hê jy om te stop hier en dink: As jy nie weet my, het geen idee wat ek doen hier in die Filippyne. Wat sou jy dink? Wat sou jou raaiskoot wees oor hoe ek hier gekom het, en hoekom ek kies om hier te bly? Nou ek wil graag om te deel met jou’n baie algemene gesprek wat ek het. Nadat gereis om meer as Provinsies Dit is veilig om te sê dat ek het interaksie met’n baie van die alledaagse Filippyne en Filipinas. Hier is’n baie algemene eerste-interaksie (wat ek sou in ieder Bisayan of Tagalog): Filipino Asian:»Regtig. C’mon. Wat is jou vriendin. Daar is baie van die groot meisies hier. Wil jy my om jou te help vind die een?»Dit maak seer. Wat sin maak seer my so baie. Die rede waarom. Nie omdat hulle dink dit is hoekom ek hier is. Ons almal weet dat’n baie van die buitelanders kom na die Filippyne, want hulle het met’n Taiwanees, het’n Tiener Vriendin, of’n Tiener Vrou. ‘n baie van die buitelanders kom om te vind’n Tiener om lief te hê en sorg vir hulle. Ek sal stomp aan ons weet’n baie van die buitelanders kom om te neem voordeel van die Tiener meisies (dit maak my seer om te, dit is siek, en ek droom van die dag dat die veranderinge). Ek verstaan dat dit sou word algemeen aanvaar dat ek sou hier wees as gevolg van’n Nat. As jy is’n buitelander wat’n Taiwanees, vrou, vriendin of is om hier te bly as gevolg van haar asseblief nie dink ek is val jou. Ek is nie. Dit is gesê met so baie passie en oortuiging dat ek kan sien dit in hul gesig. Ek kan dit sien in die gesigte van die Filippyne wat sê daardie woorde vir my Hulle glo dit is die grootste rede waarom ek moet wil om hier te wees. Dat dit sou wees om die nommer een rede hoekom’n vreemdeling sou ooit wil om te bel die Filippyne huis. Daar is hierdie volledige sin van ongeloof wanneer ek hulle vertel anders. In sommige gevalle, mense sal selfs begin lag in die sin dat hulle regtig nie glo dit. Gewoonlik wat volg op die»Hoekom wil jy hier»is my praat. Ek praat oor die ongelooflike klein inspirerende eienskappe wat ek sien in Filipino harte. Ek praat oor die pragtige berge, riviere, en strande. Ek praat oor die kos. Die pragtige kultuur ek voortgaan om te leer uit. Die ongelooflike Filippyne ek ontmoet het en ervarings gehad het met. Ek praat oor die geluk wat ek getuig. Ek praat oor die rede waarom ek is lief vir die Filippyne. Dit is een van die grootste gevoelens as ek deel, iets wat gewoonlik begin om te gebeur. Iets veranderinge in die Filippyne in die gesig staar. Dit gaan van onseker, intrige, te trots. Dit gaan van onseker is wat om te dink, om te dink»Man daar is’n paar ongelooflike dinge hier ek moet trots wees. Daar is’n paar ander goeie redes om te wil om te wees’n deel van hierdie kultuur.»Wel, laat ek begin deur te sê dit. Ek het met so baie talentvolle, omgee, vriendelike, slim, pragtige, wonderlike Filipinas oor die loop van my tyd in die Filippyne. Ek is outgoing ou van die kursus ek het verder belangstel in wat te kry om te weet’n paar meisies beter, om nader aan’n meisie hier, en om’n vriendin te hê. Ek het met’n paar Groot dat dadelik maak my wens ek het die voorreg gehad om van te sê:»Dit is my Yuba.)». Moet asseblief nie dink ek is»verwaand of arrogant»dink ek kan maklik net op datum en word met’n meisie hier, want dit is nie die geval in die minste, en ek hoop dat niemand ooit dink dat die manier. Die vraag is, wat uitdrukking, en daardie oomblik het die oomblik is ek deel dat ek nie’n vriendin of vrou. Dit gee my’n geleentheid om te deel en te inspireer trots op hulle. Dit help my inspireer om’n paar positiewe denke in die gemoedere van die mense wat ek kyk op na Filipino mense. Ek het gevind oor die loop van my tyd in die Filippyne ek het weg gestoot enige geleentheid wat ek gehad het tot op datum’n Nat en om te kry naby aan’n Tiener. Dit is nie omdat ek wil nie. Dit is nie omdat ek nie belangstel nie. Dit is nie omdat ek nie vind Asiër is aantreklik Soos SJOE hoe mooi kan jy wees. Asiër skoonheid maak net jou hart smelt. Ek dink soms wanneer ek ontmoet meisies hier is my gedagtes gaan mal. Hoe soet kan jy wees? Hoe mooi kan jy wees? Sny. As ek sê»ja, ek het’n vriendin»dan is dit verander my vermoë om te inspireer. Ek verloor dat die kans om te inspireer dat positiewe ingesteldheid in iemand oor Filipino kultuur. Onmiddellik hul gedagtes sal dryf terug na die gedagte dat hy met’n Asian is die enigste rede waarom’n mens sou wou hê om te bly in die Filippyne. As ek sê»ja, ek het’n vriendin»maak nie saak wat ek sê’n baie van die plaaslike alledaagse Filippyne dat ek met jou sal altyd glo dat dit was die rede waarom ek hier was. Hierdie situasies en gesprekke met die plaaslike bevolking, hulle het regtig doen met my gebeur nogal dikwels. Vir my, selfs al het ek kan net inspireer een meer persoon te skuif hul perspektief wat vir my belangrik is. Ek dink ek is net so in die liefde met Filipino kultuur en deel dit met die Filippyne en die wêreld rondom my.»Buitelanders in die eerste plek rede om te wil om te bly in die Filippyne is as gevolg van die meisies.»Wat ek weet, is nie almal se perspektief is ek bloot die totstandkoming van hierdie up, want dit het’n baie gebeur in my tyd hier in die Filippyne. Wanneer hulle glo dat perspektief dit gaan voort om te voed die siklus van dit wat waar is. Terwyl as Filippyne druk van die ander eenvoudig ongelooflike redes hoekom’n mens moet trots wees om te noem hierdie land huis deel van daardie redes in die eerste plek met buitelanders en elke ander miskien is dit sal jou inspireer buitelanders wat hier vir meisies (vir die verkeerde redes) tot op DIE HEEL MINSTE opsigte van hierdie kultuur en hierdie mooi vroue. Miskien is dit sal bemagtig sommige Teen vroue om nie hulself of buitelanders in verhoudings wat nie kan wees om positief te wees in. Dieselfde geld vir buitelanders wat ek ontmoet. Ek het met so baie buitelanders wat binne minute begin vra my oor die meisies. In werklikheid, net’n paar dae gelede het’n vreemdeling vir my gesê:»Jy moet’n groot treffer met die dames. Ek is seker jy is die feit dat so baie pret saam met hulle. Kry’n paar biere in jou en ek is seker al die stories sal kom.»Stories van’n jr. die ou wat selfs al is miskien eensaam in daardie aspek van sy lewe, net nie t stem saam met mense te fokus op wat met die meisies hier as die beste deel van die Filippyne. Don t my verkeerd verstaan nie ek is dit heeltemal verstaan hoekom buitelanders praat oor die meisies hier is so baie, want hulle is amazing, en ja, is die kanse is jy sal kry’n baie van die aandag van hulle as jy is’n mooi man. Ek het’n baie baie naby Asiër vriende oor die loop van my tyd in die Filippyne. Ek sal gee jou’n voorbeeld van iets wat tipies voorkom: ek het’n baie goeie vriend in Cebu naam Michelle. Een dag het ons hang uit op soek vir bestanddele te maak’n paar kos. Ons is op pad na die mark in Cebu om af te haal vars groente. Terwyl op soek na die vrugte van’n paar van die verkopers sê in Bisayan Ash wat is jou eggenoot. Weer, ek het niks verkeerd met die rede waarom individue dink dat die manier, want weer, ja, baie van die buitelanders wat is hier te doen het vriendinne, of vroue. Maar dit gebeur ELKE keer as ek hang uit met’n meisie wat is eenvoudig net’n vriend van my, en gewoonlik in’n baie oop en vokale manier waarop die meisies sal word gestereotipeer as verbonde aan my. In sommige gevalle, mense sal so uitgesproke oor dit, dat dit kan wees ongemaklik. Ek sal altyd tyd neem om te reageer op mense wat maak die kommentaar in’n positiewe manier. Ek verduidelik die wonderlike dinge wat maak my wil om hier te wees en dele van hierdie kultuur wat inspireer my so baie. Die rede waarom. Want ek glo as ons praat oor daardie dinge meer en deel hulle in die eerste plek miskien kan dit’n positiewe effek, ek dink dit is deel van die rede hoekom ek bang is tot op datum is’n Tiener. Ek is bang dat ek sal verloor dat die kans te daag Filippyne om te sien die ander dinge in hulle kultuur wat is mooi. Om hulle uit te daag om te fokus op diegene in die eerste plek. Dit klink dalk vreemd, maar dat ingesteldheid verwag dat ek moet’n vriendin of moet hier wees as gevolg van meisies, en die groot aantal van die Filippyne wat voortdurend deel dit met my is Dit net’n soort van die draai my weg soms. Jy weet nooit wat jy sal voldoen aan of eindig met. Vir al wat ek weet ek kan val in die liefde met’n deense meisie in die Filippyne, of’n sweedse meisie in Kanada, of’n Tiener in die Kanada

About