submit


Die lewe moet gaan op. Ek is hier om uit te vind’n nuwe front ontstaan en miskien selfs’n ware liefde. Ek wil om te voldoen aan’n ou, eerlik buigsaam, ernstige vennoot met’n baie van die romantiese liefde shopping, dans, reis, kook, bikini liefde strande»Een van die lesse wat ek het grootgeword met was om altyd getrou bly aan jouself en jou nooit laat wat iemand anders sê jou aandag aftrek van jou doelwitte te bereik. En so, toe ek hoor oor die negatiewe en valse aanvalle, ek het regtig nie belê enige energie in hulle nie, want ek weet wie ek is.Gee nie altyd beteken dat jy is swak soms is dit beteken dat jy is sterk genoeg om jou te laat gaan. Ek is lief vir om te gaan outie baie sport minded persoon Maklik gaan lief vir om te speel vlugbal, tennis, musiek is my faksievorming, mooi en eerlik. verantwoordelike man soet, eerlike en maak my sy prinses eerlike man. weet hoe om te gaan met probleme ten opsigte van getroude lewe. Ek wil om te voldoen aan’n ou, eerlik buigsaam, ernstige vennoot met’n baie romantiese

About