submit


Ek hou van om te voldoen aan’n eenvoudige man en nederige man wat beskik oor’n baie van die eienskappe. ‘n man wat’n sterk geloof en die meeste van al’n ou wat verantwoordelik is genoeg om te sorg vir sy toekomstige familie om op te staan as’n sterk en omgee vader aan sy kinders en’n liefdevolle man vir sy vrou. Ek nodig het’n man wat is’n familie-georiënteerde een en weet hoe om die waarde van’n gesin oneindig. Ek is’n nederige persoon met’n eenvoudige glimlag en belangstel in’n verhouding wat sal wees vir ewig, en ek is lief vir om te doen’n huis karwei, kook, is een van my passie in die lewe en ek is baie geïnteresseerd oor tuinmaak en is lief vir om te doen so baie dinge, net om te vind myself en maak myself gelukkig, want soos ons almal weet dat die lewe is te kort en ons het nodig om gelukkig te wees tot die volste. Ek is net’n eenvoudige vrou gebore en opgewek hier in die Filippyne. Sommige van my stokperdjies sluit kook, fliek, lees’n goeie artikels. Ek is familie-georiënteerde. Ek is nie moeilik om te asseblief, ek is soos’n kind op die hart dra, dit neem nie veel om my gelukkig te maak. En ek is gereed om te voldoen aan en gaan sit met die regte man. En wanneer ek hom vind, ek siek stort hom met liefde elke dag wakker van ons s’n. Ek is’n eenvoudige vrou met’n goeie hart. In my lewe het ek altyd behandel mense met eerlikheid en respek, en natuurlik het ek wil hê dat die dieselfde. Ek is’n plat op die aarde persoon wat wil om vriende te maak. Ek hou diegene met’n goeie sin vir humor en kan goed kommunikeer. Intelligensie is’n bate wat ek die meeste bewonder in’n persoon. Vriendelike snaaks en sinvolle is’n paar van die beskrywings wat ek kan sê oor myself. Ek haat mense wat sleg praat van ander, want elkeen het’n unieke karakter wat verskil van die res. Ek is nie mooi nie en ek is nie perfek nie, maar ek is eerlik, lojaal, begrip en omgee-mens en het’n groot hart. En ek sal respek vir ander as wat hulle kan respekteer my

About