submit


HIERDIE VIDEO SE KWALITEIT IS NIE DIE BESTE, want dit is verfilm voorheen (voor ek’n nuwe kamera) met my vlog kamera ↠ Lees My Dankie vir die. ‘n paar jaar gelede, ek gepos word’n video genaamd»Hoekom is Dit Moeilik vir Wit Ouens tot op Datum in Die Filippyne. In die video wat ek bespreek’n paar van die kulturele redes waarom. Daar is goeie mense en slegte mense uit elke land. Sommige ouens voel desperaat, sodat hulle eindig met’n slegte vroue en net nie omgee nie, selfs al is dit seer ander. Ek hou van die Filippyne. Ek skat die ervarings wat ek gehad het, woon en werk daar, en veral die lewenslange vriende wat ek gemaak het. Ek is opgewonde om te besoek weer volgende jaar. Kom ouens is bekend om te wees vriendelik, lojaal, talentvolle, goeie soek en’n groot kêrels. As jy wonder hoekom jy moet uit te brei jou uitgaan sirkel van die. Hier is my wenke vir die dating’n Tiener. As’n man getroud is met’n Taiwanees, ek het’n paar wenke vir die mense begin datum van jou voornemende vennoot. In my. Ek maak jy paniekerig raak. Alles wat jy nodig het om te weet oor dating’n Filipino vrou. in meer as minute. dit is’n lang een. Maar dit voel kort Ons fokus. So baie ouens kyk na die kanaal, want hulle is geïnteresseerd in die Filippyne. wat jy regtig wil hê, is Filipino meisies. maar wat doen hierdie denne meisies wil. hey almal. so, ek is regtig grawe in die Asiatiese kultuur en besluit om te leer oor tradisionele Filipino die hof. dit is interessant om te sien. skryf asseblief vir ons kanaal. dankie jy. hierdie video is’n kort oorsig van die pragtige en unieke tradisie van Filipino hofmakery. maak seker dat jy het. hoekom wit ouens val vir Tiener meisies (insider se Geheim) Hey, Ouens, vandag het ons gaan om te praat oor wat dit is presies wat maak wit ouens gaan mal

About