submit


Ons het saam’n paar video’s met betrekking tot die Filippyne op verhoudings. Terwyl dit nie’n definitiewe gids, moet hulle verskaf’n paar aanduiding van wat jy kan verwag om te vind wanneer dit kom by die uitgaan en LTR s in ons geseën klein eiland republiek. Verhoudings: Gebruik te maak van die Invloed van Die keuses wat’n mens moet maak wanneer die gebruik van’n mens se status as’n buitelander in die Filippyne. Verhoudings: die Opgevolg deur die Verraderlike Sewe C s, Pt van: Dit vinnig gaan van kwaad na erger. Verhoudings: Jaloesie in die Filippyne, Pt van wat Jy werklik moet ervaar jaloesie in die Republiek om werklik te waardeer hoe mal dit kan kry. Verhoudings: Jaloesie in die Filippyne, Pt van Ons klaar is met ons twee-deel video op die Groot Groen Monster, jaloesie in die Filippyne Verhoudings: die Gee van Geld aan die Familie Ja, dit is’n deel van die kultuur in SE-Asië sien hoe dit kan beïnvloed en hoe om te skep voldoende grense. Verhoudings: Die Sy s Verskillende Sindroom Ons ve al geswig voor dit op een of ander punt.

Hi. Ek het so geniet jou reeks op die Filippyne. Myself. Met besoek keer in agt jaar het jy die spyker op die kop meeste van die tyd. VRAAG. Ek is getroud met’n denne eerste besoek na net weke om te weet van haar. Sy het baie negatiewe en manipulerende dadelik en na twee jaar van my hart aanvaar wat my gedagtes het my vertel. Ek het haar met’n huis betaal en die maandelikse betalings as ons het’n kind. jare gelede, het ek gevind my soulmate_ ook’n denne-en ons het’n kind en is die bou van’n huis in die NEGROS nie ver van jou. EX weet ons is klaar, maar ek is bekommerd oor die moontlike wetlike bloot te stel. ENIGE GEDAGTES. Jy kan gaan terug na die VSA en haar egskeiding. Ek don t veel meer van daardie dinge as dit nie. Jammer, Steve. Net afgekom het die video op jaloesie. Jy is reg oor die geld. My Anna soort van die gooi my af na’n tydperk. Toe ek daar was verlede somer, sy was so snaaks. Nog ernstig. Ek was om te leer haar dogter om te swem. Ons sal gaan na die swembad elke dag na Nica (dogter) het uit die skool. Later, wanneer eet dimmer, Anna sou sê ek het daardie b s op soek na jou. Hulle moet val in lyn vir hul klap van my. Ek het gedink sy was’n grap, maar regtig was nie. Ja, dit is vleiende op’n manier, maar die sleutel hier is ek was nie op soek na enige van die vroue by die swembad. Ek was onderrig Nica om te swem. Sy het baie goed gedoen deur die manier waarop en die grap hier is’n man van die berge van Montana het na die Filippyne te leer’n Filipino kind om te swem. My punt is dit. Anna en ek het saam is vir meer as’n jaar nou. Ek het om te gaan na die nood kamer’n paar dae gelede vir’n ultraklank om seker te maak ek het nie’n bloedklont (ek is goed) ek het’n tegnoloog, terwyl daar wat was’n Filipino van Cebu. Ek was in gesprek met haar oor die visum s, vertel haar van Anna in vergelyking met notas, ens. en dan het ons pad. Ek het vir Anna oor dit wat die aand en sy was ontsteld. Baie ontsteld. Nou ek verstaan die rede as wat jy beskryf in hierdie video. Ek weet dit is deel van die nadeel. Jy kry die mees wonderlike, getroue, pragtige vrou in die wêreld en in ruil jy nodig het om bewus te wees van hul kultuur en hierdie dinge sal gebeur. Dit raak beter met die tyd al, en as hulle sien jy is getrou en eerlik (die twee belangrikste bestanddele vir sukses in enige verhouding), dit raak beter. Wees net geduldig en dankbaar wees vir wat jy het, en dit maak die lewe baie makliker. O ja, en nooit kyk na enige vroue wanneer jy met hulle halacha nee, jy kan kyk, sy ok. Hulle sal dink jy kyk in elk geval so kan so goed gaan vir dit. In die einde dit sal ok wees. Een meer gedink het. Anna was die steek gelaat deur haar eerste man. Dit is nie’n onbekende omstandighede daar. Ek dink die mans voel dat aangesien dit nie moontlik is om’n egskeiding te kry, dit gee hulle die groen lig om te doen wat hulle wil. As jy vergadering’n Paartjie wat’n bietjie ouer is, kan hulle ervaar’n slegte verhouding in die verlede. Baie algemeen oor daar. As Ed sê, hulle wil stabiliteit en liefde. As jy gee dit aan hulle, wat jy kan kry deur middel van iets, maar jy moet bewus wees en het empatie vir waar sy is voor jy kan skuif na die toekoms gelukkig en in vrede. Yep, daar is verskeie kulturele en sistemiese redes waarom die Eerste (en die Filippyne) kry as jaloers as hulle dit doen. Michell en ek het saam is vir meer as twee jaar nou, en dit is’n baie makliker as wat dit was in die begin dat s vir seker. Dankie vir die deel van dit, John. Ned hou die maak van video’s. Ek het t genoeg geleer het nie. Ek vind joune baie insiggewend oor die lewe, lief te hê en te oorleef in die Filippyne. Ek het met’n fantastiese vrou op’n Asiatiese dating site, en sy het t het gevra vir’n ding, maar my liefde vir haar. Ek is van plan om daar te kom in augustus vir’n toer nie, maar wil om te spandeer my tyd saam met haar. Sy het die paal posisie vir my hart en ek wil baie wees met haar so goed. Haar glimlag verhelder my dag. Ek het’n vraag. Ek is ernstig praat met’n pragtige Asiër, en ons het gepraat vir’n oor en’n half maand. Ongelukkig, ek is baie bekommerd sy is scamming my. Sy woon in’n afgeleë gebied en eise wat die internet is nog nie beskikbaar vir’n router te installeer na haar huis, so sy aankope G data vragte. Sy het begin om my te vra vir hulp met hierdie kort nadat ons het gevorderde ons verhouding van dating site te e-pos en nou op whatsapp. Sy het my gestuur talle foto’s en ons kommunikeer daagliks, maar so ver, sy is huiwerig om te skype met my, selfs al het ek het daarop aangedring op dit. Sy beweer nie’n rekenaar en het’n ouer selfoon wat sny uit op haar konsekwent wat ek sal sê wanneer ons gepraat het oor die telefoon het dit sny af’n paar keer. Ek het vir haar gesê nadat help om haar die laaste keer dat ek nie sou stuur om enige meer geld tot ons skype en maak planne vir my om daar te kom en besoek haar. Vandag is sy het gesê dat sy gehad het om te stuur haar huur geld huis toe, want haar ma is siek en moet nou help met dit. Ek weet nie wat om te doen op hierdie stadium. Sy is’n geregistreerde verpleegkundige, so ek weet sy maak goeie geld, maar is tans help haar gesin en betaal vir haar broers te gaan na die universiteit. Enige raad sal waardeer word. Ek sou NOOIT geld stuur aan iemand wat ek nog nooit ontmoet in persoon nie, nog minder nie eens gesien op’n live skerm. Daar is ook baie scammers bestuur van talle nadele om selfs te dink van doen so’n ding. Sommige vroue hier eintlik’n loopbaan uit hustling buitelanders uit van hul geld. Dit is’n arm land en maklik werk vir’n mooi aansienlike terugkeer. Hoop dit help. Hey beide, ek is super bly oor julle ouens het mekaar gevind en op soek gelukkig al die pad. Ek is soort van wat tans met betrekking tot wat jy ouens het reg nou. My verloofde is in Montana en ek werk in die buiteland in AUH. Ek begin om te twyfel al van ons verhouding net omdat ons nie ontmoet in persoon blab bla. hy voortdurend kommunikeer, ons Skype en boodskap mekaar en alles wat. By tye het ek is geneig om te sluit dit af, want my werk is so woes dat ek so klop toe ek by die huis. Aangesien ons in hierdie verhouding en ons probeer ons bes om te voldoen aan eindig, het hy begin om te gaan prospekteer in Idaho ens. met vriende te kry’n paar goue om hom te help met uitgawes en uiteindelik saam met hom in die VSA. Ek is mal oor hom so baie en ek kan nie wag om te voel hom in die persoon. Ek dink geld alles verander soos per Madonna ek net don t weet hoe lank ek kon wag Ons ve saam vir byna’n jaar nou. Op hierdie oomblik is ek hartseer, eensaam so moeg by die werk en geen een is met my hier. So ja, dit is wat dit is. Ek het net regtig wil om iemand wat ek kan praat met my huidige verhouding omdat ek nie weet hoe om te gaan met dit so te praat. Ek wou iemand wat kan verband hou met my status vandag en ten minste kry’n paar advies. O btw, ek het soms praat oor my sentimente, maar dit maak hom ongemaklik voel en beklemtoon. En ek don t wil druk hom by al wat ek net nie t weet wat om te doen. Jou gedagtes op dit. Wel, dit kom in van die ander perspektief. Dankie vir die kommentaar, Tads, maar ek het nêrens om te begin. Lang afstand digitale verhoudings is baie moeilik, en dinge don t regtig begin om te gel totdat jy ontmoet in persoon. Hopelik, sal hy besoek gou, sodat jy kan beide’n meer akkurate neem op die dinge. Baie geluk aan julle albei. Werk my pad deur jou video’s en waardeer die een op die Gee van geld aan die familie. Dit is een van die baie aantreklik dinge oor PH vir my, ek het geen kinders nie en sou uitsien na die vind van’n vrou met twee of drie kinders wie se familie ek kon aansluit. Met genoeg respek, vertroue en liefde aan alle kante, ek sou welkom om die geleentheid by te dra as wat ek in staat was om en laat hulle my estate wanneer ek gaan. Maar jy het t nogal antwoord op die tweede punt vir my: hoe om te skep voldoende grense. Wat doen jy as jy voel jy word gekyk om by te dra, wanneer jy don t voel dat die verhouding het gevorder tot daardie stadium? Ek het in verband met my ervaring in Bali, waar buitelanders is beskou as’n outomatiese bron van geld, en selfs as’n gas van jou verwag word om af te haal die blad vir alles. Ek vind dit nogal huursoldaat, en my indruk is die Filippyne is nie dat die manier. Waar is. Jou episode op jaloesie was insiggewend, so miskien het jy het’n paar advies oor hoe om te hanteer’n vroeë manifestasie van hierdie. Ek is op’n dating site, probeer om te voldoen aan’n paar belowende vroue, en wanneer ek het gekom om te PH in Maart, het ek probeer om bymekaar te kry vir koffie met’n paar van hulle het net om te kyk wat chemie daar kan wees in die persoon. Ek was baie duidelik dat dit is wat ek besig was om te doen, maar selfs al het ek was baie duidelik op my verwagting dat die eerste vergadering sou wees platoniese, verskeie van hulle het vir my’n plat Nope, as jy sien iemand anders, vergeet my nie. Hulle wil’n eksklusiewe verhouding voor ons ve selfs ontmoet. Die enigste maniere wat ek kan sien rondom hierdie is’n) lieg oor my planne, of b) spandeer maande wat ooreenstem met hulle almal om te probeer en identifiseer DIE EEN, en dan loop die risiko dat wanneer jy ontmoet in persoon, jy don t soos elke ander naby. So. enige raad oor hoe om te navigeer die jaloerse waters in die vroeë stadiums. Dang, man. Ek is so clueless te uitgaan hier (troop ko.), Ek kan nie moontlik punt wat jy in die regte rigting. Die meeste mense net lê, dink ek. Buitelanders EN Filipinas. As jy dink dat hierdie webwerf is van hulp vir jou, oorweeg dit asseblief om die skenk van die rigting van ons voortgesette bedryfsuitgawes. As jy voel soos hierdie webwerf (en ons video-reeks) het gehelp het jy in enige manier, voel asseblief vry om te skenk’n klein bedrag te dek die koste van ons werk. Salamat. N M

About